Egy kegyetlen uralkodó tartja rettegésben a Meconian birodalmat. A nép egyetlen reménysége Krod Mandoon, aki nem mindennapi csapatával száll szembe a gonosz erőkkel. A fantasy azonban nem a megszokott módon kapcsolja ki a nézőközönséget. A Krod Mandoon című sorozat ugyanis poénokkal teszi igazán színessé a „világbékéért” küzdő harcosok történetét, melynek epizódjait Magyarországon rögzítették.

December 2-án újabb sorozattal jelentkezik a Comedy Central. A Krod Mandoon azonban korántsem a megszokott amerikai vagy angol sitcom-ok mintájára készült. A vígjáték egyben fantasy is, melynek főhősei hazánkban vették fel világmegmentő történetüket. A főhős, Krod Mandoon, a sármos, ám önbizalomhiánnyal küzdő szabadság harcos nem mindennapi csapatot gyűjtött maga köré, hogy szembe szálljon a Meconian birodalom gonosz kancellárjával. Elég csak az egyetlen női harcosra, Aneka-ra gondolni, aki bárkivel bármikor hajlandó egy kis szexre, hogy ezzel érje el célját.

A fantasy rajongóknak szinte kötelező a Comedy Centralra kapcsolni december 2-án este, de a magyar közönségnek a helyszínek miatt is érdekes lehet a Krod Mandoon.

December 2-től minden csütörtökön 20:20-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr212473320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dancerfoot 2010.11.29. 10:53:52

Kíváncsi vagyok rá, majd meg fogom nézni. A helyszínek biztos hogy felismerhetetlenek lesznek. Önmagában a CC-t nem szeretem valahogy nem az én világom, de ezt most kivételesen megnézem azon az adón!

süti beállítások módosítása