Hármastársak 4. évad az HBO-n

2010.06.27. 17:56 - írta bence_
Hozzászólok | Címkék: big love

Négy leforgatott évad, egy Golden Globe-díj és hat jelölés, illetve öt Emmy-jelölés, mindez egy férjjel és három feleséggel a sztori középpontjában – az HBO saját gyártású sorozata, a Hármastársak számokban. A hazai HBO műsorára július 6-án a negyedik évaddal tér vissza a Henrickson família története.

A kritikusok által is elismert filmsorozat egy Salt Lake City-ben élő üzletember nem mindennapi történetét meséli el, aki három feleség (Barb, Nicki és Margene), kilenc gyerek és három ház, valamint vállalkozói ambíciói között próbálja megtalálni az egyensúlyt…

Bill Paxton (Bill), Jeanne Tripplehorn (Barb), Chloë Sevigny (Nicki) és Ginnifer Goodwin (Margene) látható a drámasorozat főbb szerepeiben, amely Tom Hanks, Gary Goetzman, David Knoller, Bernadette Caulfield és a sorozat kreátorainak (Mark V. Olsen és Will Scheffer) vezető produceri munkáját dicséri.

A nem átlagos feleségszámmal büszkélkedő család feje, Bill Henrickson évek óta csatározik Roman Granttel, a Juniper Creek kommuna korrupt „prófétájával”. De most, hogy Roman halott és a föld alatt pihen, Bill és folyton gyarapodó családja végre fellélegezhet. Vagy mégsem? Miután az előző etapban Bill családi életét ilyen-olyan fenyegető körülmények tették próbára, Bill a kilenc epizódból álló negyedik évadban temérdek új személyes és szakmai kihívással találja magát szemben. A legújabb évad történései közül említhetnék a mormonbarát kaszinó megnyitását, a Juniper Creek kommuna őrségének lecserélését, Bill esetleges jelöltségét Utah állam szenátori címére. Mindeközben Barb vitatható szerepet kap az új kaszinóban, Nickinek exférjével való viharos kapcsolata szintén felkavarja az állóvizet, míg Margene különös karrierbe kezd. De nem csak a feleségek okoznak fejfájást Billnek, a lánya, Sarah és annak anyja, Lois is nem várt komplikációkat idéz elő.

süti beállítások módosítása