Vadonatúj game show-val jelentkezik november 29-től a TV2. A 40 milliós játszma hétköznap esténként élőben kerül képernyőre. A formátum hat országban már bizonyított: óriási sikereket könyvelhetett el és minden nézettségi rekordot megdöntött.

Sorsfordító pillanatokat, feszültséget, drámát és mesés nyereményt ígér a TV2 hamarosan képernyőre kerülő műsora, A 40 milliós játszma. Az élőben jelentkező game showban a játékos párok 40 millió forintot kapnak készpénzben, kizárólag a tudásukon múlik, mennyivel távoznak a stúdióból. Egész életüket megváltoztathatják, ha képesek megtartani az összeget, ám ha rosszul válaszolnak, pillanatok alatt milliókat veszíthetnek.

A formátum a magyarországi premiert megelőzően, számos országban óriási sikernek bizonyult. Oroszországban, Törökországban és Görögországban a legnépszerűbb műsorok között tartják számon, Nagy-Britanniában jelenleg a második évadot készítik elő, Németországban hat millióan voltak kíváncsiak az első adásra, Izraelben pedig egyenesen az elmúlt öt év legnézettebb műsora volt.

süti beállítások módosítása