Amit misem bizonyít jobban, hogy a sokadik teljes sorozatismétlés közben kiadják a teljes sorozatot DVD-n!

A Szomszédok népszerû magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt.

Cselekménye a gazdagréti lakótelep egyik panelházában élõ emberek, családok és ismerõseinek mindennapjait, életét meséli el, apró-cseprõ gondjaikat, mindennapi problémáikat, a kor jellemzõ helyzeteit, történéseit dolgozza fel 30 perces epizódokban. Három család története indul el. Vágásiék - fiatal tanítónõ-nyomdász pár - albérletbõl költöznek új lakásba. Takácsék - nyugdíjas házaspár - házát az M0 autópálya építése miatt szanálják. Velük költözik Alma is, az unokájuk. Magenheimék - orvos- kozmetikus házaspár - sokéves spórolás után jutnak végre rendes lakáshoz. A három család egy új lakótelepi ház azonos emeletére költözik...

Kéthetente, csütörtökönként jelennek meg a lemezek, amiken extrákat is találhatunk! 4:3-as képet, mono hangot kapunk, felirat nem lesz. Aki összegyűjti az összes évadot, illetve a csomagoláson található matricákat és elküldi a kiadónak postai úton, az még egy exluzív egyedi gyártású DVD tartót is kap ajándékba. Nagyjából 56 lemez várható, ami azt jelenti, hogy ~70.000 forintot kell összesen rászánni két év alatt a sorozatra.

Bővebb információ: http://www.tvsorozatabc.hu

süti beállítások módosítása