Az Egyesült Államokban május 4-én vetített South Park epizódban (15. évad 2. rész) egy iskolai, házi rendezésű díjátadón megnyerték a németek a világ legkevésbé vicces népének járó díjat, akik erre válaszul kifejlesztették a Funnybot (Viccrobot) nevű gépezetet, elvéve ezzel a munkát az összes tengerentúli komikustól.

A robotnak azonkívül, hogy vicceket tud mesélni van még egy nem elhanyagolható tulajdonsága: halomra gyilkolja a hallgatóságot. Miután az elszabadult gépet sikerül megállítani, Obama elnök beszédet intéz az amerikai néphez, melyben bejelenti, hogy az emberiségre leselkedő legnagyobb veszély ezennel megszűnt. “Igazságot tettünk” – teszi hozzá, ahogyan azt az igazi Obama is megfogalmazta, amikor Oszama bin Laden haláláról beszélt május 1-jén. Az epizód angol nyelven hivatalosan megtekinthető ezen a linken.sp15x021.jpg.scaled1000.jpg

Nem csak a South Park, az NCIS is aktualizálta magát. Három, korábban felvett epizódjába digitálisan bele kell nyúlnia a készítőknek, hogy frissnek tűnjön a széria. A krimisorozatban Oszama bin Laden képe is ott szerepel a falon a legkeresettebb bűnözők közt. A készítők a felvett részekbe digitálisan belenyúlnak, nagy, vörös vonallal áthúzzák a terroristavezér arcképét.

A Chuck volt még hétfőn az a sorozat, amelyikben megjelen Osama, de az olyan közel volt a terroristavezér halálához, hogy szinte biztosan véletlen egybeesés. A dolog pikantériáját az adja, hogy Osamával egy fej- és egy mellkasi lövés végzett, pont ahová a célkereszt mutat azon a fotón, amit Casey  tart a kezében.chuck_osama1.jpg.scaled1000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr453290116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása