Hazánk egyik legrangosabb közönségdíj-átadó gáláján is az RTL Klub zenei tehetségkutatója, az X-Faktor kapta a legrangosabb díjakat.

2010 valóban az X-Faktor éve volt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a műsorban felfedezett énekeseket szinte szétszedik a rajongók, naptárjuk tele van fellépésekkel, és a TOP6 énekesek CD-i hetek óta uralják a MAHASZ lemezeladási listákat, Király L. Norbert, Vastag Csaba és Takács Nikolas lemezei ráadásul már többszörös platina minősítést értek el. Szombaton este a Story magazin 12. alkalommal osztotta ki díjait, amely során az RTL Klub három Ötcsillag-díjat is átvehetett. Ezen kívül a Storyonline olvasói által megítélt közönségdíjas is az X-Faktor egyik döntőse lett.

Az olvasók az év televíziós műsorvezetőjének Sebestyén Balázst választották, aki 2010-ben Ördög Nóra oldalán az X-Faktort vezette, most pedig a ValóVilág4 egyik házigazdája Lilu és Stohl András mellett. Balázs nem tudott részt venni a díjátadón, de kisfilmben köszönte meg az elismerést. A díjhoz járó csillagképet kisfiáról, Benettről nevezte el.

Az év zenei produkciója a négy mentor CD-je, amelyről a négy mentor dala az egyik legtöbbet játszott dal volt a rádióban 2010-ben. Mivel Malek Miklós Los Angelesben tartózkodik, ő egy kisfilm jóvoltából jelent meg az eseményen. Csillaguk a 4 Mentor nevet viseli.

A legrangosabb díjat is az RTL Klub érdemelte ki az olvasók szavazatai alapján. Szerintük 2010-ben az X-Faktor volt a legjobb televíziós produkció. Rákosi Tamás, az X-Faktor producere elmondta, büszke arra, hogy a nézők négy egymást követő évben is az RTL Klub valamelyik szuperprodukcióját találták a legjobbnak. A díjat Rákosi Tamás mellett Wisinger János, az IKO kreatív igazgatója és a műsor két főszerkesztője, Losonczi László és Schiwert-Takács László vette át. Szombat óta az égbolton ragyog egy X-Faktor nevű csillag is. A Storyonline közönségdíját az X-Faktor egyik döntőse, Király L. Norbert kapta, aki vidéki fellépése miatt egy kisfilmben köszönhette meg a felé irányuló szeretetet.

süti beállítások módosítása