Új csatornát indít a VIASAT cégcsoport Kelet-és Közép-Európa szerte, összesen 25 országban – áll a ma kiadott sajtóközleményben.

Ma jelentették be, hogy a Viasat Broadcasting 2010. május 5-án elindítja Viasat Nature nevű csatornáját. Az új csatorna a nemzetközi változata a cég norvég Viasat Nature csatornájának, amely 25 országban lesz elérhető Kelet- és Közép- Európában.

A Viasat Nature norvég eredetije 1998 óta érhető el a nézők számára, és 2002 óta van jelen a piacon Svédországban, Norvégiában, Dániában és Finnországban.

Azt ígérik, hogy különleges és izgalmas tartalmakat sugároz majd, melyek között megjelennek a BBC, az ITV Global, az ORF és a TWI legnépszerűbb, díjnyertes műsorai is, olyan műsorvezetőkkel, mint David Attenborough, Nigel Marven és Ben Fogle.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr522182556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása