Épp a sorozat 5240. részét adta az RTL Klub, amikor egészen pontosan 8 másodperc után a kép elsötétült, a motorok felbőgtek és a Forma 1 kommentátorai szólaltak meg, akik Mark Webber nevét emlegették. Utána visszajött a Barátok közt hangja, majd szépen lassan a kép is, de nem telt el fél perc sem, amikor jött még egy képhiba, majd ismét a Forma 1-ben érezhette magát a néző. „Hátsó defekt [...] Nico Rosberg [...] kiesését okozta [...] elképesztő mit autózik most össze [...] Schumahert meg fogja előzni, az már nem kérdés” – és hasonló összefüggéstelennek tűnő mondatok hada hallatszott, bár kép nem volt hozzá. Ez ment körülbelül fél percig, amikor is durván 8 + 45 másodperc Barátok közt után mintha a „next” gombra kattintottak volna, – ezzel mentve a még menthetőt – jött a következő sorozat a műsorrendben, jelen esetben a CSI: Helyszínelők, persze csak némi reklám után. Közben azért még a szokásos sorozat kvízt lenyomták meg volt egy promó is a jövő heti részeknek.

Rossz hír azoknak, akik az RTL Most oldalán pótolnák az epizódot, hogy egyelőre ott is a hibás változat szerepel, ráadásul még a hang is csúszik. Aki lemaradt volna a ma esti bakisorozatról, az a lenti videón megnézheti.

[update]: A hiányzó epizódot június 7-én, a Fókusz helyén pótolják. A problémát vizsgálják, de valószínû, hogy a kazettán beérkezett anyag konvertálásakor keletkezhetett a gond.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr332182924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása