Új sorozatok, régen várt folytatások, tematikus esték és filmek érkeznek októberben a Comedy Central-ra. Ezek közül szemezgetünk most.

A magyar humorcsatorna az Így jártam anyátokkal ötödik, a Family Guy kilencedik és a South Park 14. évadját tűzi műsorra októberben, de az animációs filmek hívei és a brit humor kedvelői is bőven találnak kedvükre valót. Vasárnaponként pedig a stand up hódít teret.

Október 4-től minden hétfőn az Így jártam anyátokkal ötödik évadjának legújabb részei kerülnek képernyőre, míg október 5-től a kedd estéken a rajzfilmek kapják a főszerepet. A Simpson család után a Family Guy a kilencedik évad történéseivel folytatódik, de helyet kap a Cleveland Show, a South Park, amely már a 14. évadot kezdi, a Firka Villa (Drawn Together) és a Furcsa Amcsik (Ugly Americans) is.

Októbertől azért is kezd új időszámítást az immár két éves Comedy Central, mert a sorozatok mellett filmeket is műsorára tűz. Elsőként az Üvegtigris 2. kerül képernyőre október 6-án, de további tizenhárom vígjáték kap majd teret a magyar humorcsatornán.

A fanyar angol humor hívei a szombat estéiket tehetik szabaddá, mert jön a Hallo, hallo és az Angolkák (Little Britain). Ezek után ha valakinek még mindig hiányérzete van a jó poénok tekintetében, az a stand up vasárnappal vigasztalódhat. A tematikus estén Hofi Géza, a Comedy Central bemutatja új évada és nemzetközi stand-upok várják a műfaj rajongóit.

Október 4-től minden hétfőn Így jártam anyátokkal 20:20 – 21:45

Október 5-től minden kedden Rajzfilmes este 20:20 – 23:30
(benne a Family Guy 9. és a South Park 14. évada)

Október 9-től minden szombaton Angol este 22:00 – 00:15
(benne a Hallo, hallo és az Angolkák)

Október 10-től minden héten Stand up vasárnap 18:35 – 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr972324094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása