A tizenöt éves szakmai múlttal rendelkező topmenedzser a MEC médiaügynökség ügyvezető igazgatói pozíciójából érkezik az országos kereskedelmi csatorna élére. 2010. október 25-től Simon Zsolt a TV2 vezérigazgatója.

A szakember jelenleg Magyarország egyik vezető médiaügynöksége, a MEC ügyvezető igazgatója. Az általa 2000 óta vezetett médiaügynökség, a MEC (előző nevén Mediaedge:CIA) az utóbbi tíz évben folyamatos fejlődésen és növekedésen ment keresztül: 2007 óta a magyar hirdetői iparág legjobb munkahelye (a Hewitt Associates felmérése alapján), 20 százalékos piaci részesedésével a legnagyobb médiaügynökség, és a nemzetközi MEC hálózat legprofitábilisabb leányvállalata. Irányítása alatt indult el a MEC hálózaton belül elsőként a vállalat márkázott tartalmakkal és műsorkereskedelemmel foglalkozó díviziója, amely modellt azóta világszinten átvettek. A 15 éves médiaügynökségi múlttal rendelkező Simon Zsolt 2006-tól a MEC kelet-közép európai vezetőjeként nemzetközi szinten is elismert szakembernek számít. Simon Zsolt 37 éves, nős, két gyermek édesapja. Szakmai pályafutását 1992-ben alapított ügynökségével indította, majd 1995-ben csatlakozott a McCann-Erickson média csapatához, ahonnan 2000-ben médiaigazgatóként távozott a Mediaedge:cia ügyvezető igazgatói pozíciójába. Irányítása alatt az ügynökség 2008-ra Magyarország vezető médiaügynökségévé nőtte ki magát a legnagyobb hirdetők és számos szakmai díj megszerzésével (Az év ügynöksége, Marketing&Media, A jövő ügynöksége TNS, A leghatékonyabb ügynökség EFFIE platina díj).

„Örömömre szolgál, hogy Zsolt személyében egy nagy szakmai tapasztalattal rendelkező top menedzser csatlakozik a ProSiebenSat.1 cégcsoporthoz. A magyarországi érdekeltségeink nagyon fontosak számunkra, és a TV2 új vezérigazgatójának nagy szerepe lesz abban, hogy tovább erősítsük a pozíciónkat ebben a régióban. Simon Zsolt szakmai múltja és erős kapcsolatrendszere a média iparágban biztosíték arra, hogy ezt a célunkat elérjük” - nyilatkozta Thomas Ebeling, a ProSiebenSat.1 ügyvezető igazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr982333026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása