A Svindlerek új évadjában kedvenc svindlereink, a csinos Jessica, a sármos Alex és a pókerarcú Paul még nagyobb, még meglepőbb és még kiszámíthatatlanabb átverésekkel bizonyítják, hogy nem lehetünk eléggé gyanakvóak. Akik valamilyen rosszban törik a fejüket, könnyen megszabadíthatnak bennünket féltve őrzött hitelkártyánk adataitól, megszerezhetik számítógépünk titkos kódjait, vagy épp elvihetik drága autónkat. Úgy szabadíthatnak bennünket értékes festményeinktől, vagy épp úgy tüntetik el értékeinket jól lezárt széfünkből, hogy azt észre sem vesszük.

Az új évadban is folytatódnak a korábbi sorozatokból már jól ismert trükkös kocsmai fogadások: a vesztes egy-egy italt fizet a győztesnek, és mily meglepő: soha nem svindlereink fizetik a rundot.

Az új sorozat új meglepetéseket is tartogat. Minden részben svindlereinkhez társul egy-egy, a médiából jól ismert arc, valódi híresség, hogy együtt szabadítsák meg a gyanútlan áldozatokat értékeiktől, majd utána úgy eltűnjenek, mint a kámfor. Matt James Willis, a népszerű angol énekes és dalszerző „kiénekli a sajtot” egy ékszerész szájából: egy ékszerbolt kifosztásában segédkezik svindlereinknek.

A BBC táncverseny sorozatából ismert, a latin-amerikai táncokban otthonosan mozgó társastáncos, Brendan Cole bebizonyítja új partnereinek és svindlereinknek, hogy a póker-átverésekben is lehet rá számítani. A gyerekműsorok háziasszonyaként ismert csinos TV riporternő, Zöe Salmon bebizonyítja, hogy svindlerként is remekül megállja a helyét és a gyanútlan felnőtt áldozatokat autójuktól és pénzüktől is könnyű megszabadítani.

A nem kevésbé vonzó korábbi modell, Lisa Snowdon ismert televíziós személyiség és rádióműsor-vezető, a BBC táncversenyében egykor a 2. részben más svindlerként is bemutatkozott Brandan Cole partnere most egy nagy festményhamisítási és átverési ügyben segédkezik svindlereinknek. Az ismert angol énekes-dalszerző és színész, Antony Daniel Costa pedig látszólag új foglalkozást választott: svindlerként és szeszesital nagykereskedőként felvizezett vodkát árul – nem kis sikerrel.

Olykor a svindlerré lett hírességek jobban meglepődnek a sikerrel végrehajtott csalásokon, mint maguk a becsapott áldozatok. Ám bármennyire jól sikerülnek is az átverések, szerencsére egyikükben sem merül fel a pályatévesztés gondolata. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr22658936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása