Magyarországon elsőként az RTL Klubon debütál török filmsorozat Ezel, bosszú mindhalálig címmel. Az Ezel az utóbbi évek egyik legnagyobb sikereit elért török sorozata. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a 2010-es török televíziós díjkiosztó gálán kilenc díjat is nyert, többek között a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb rendező és a legjobb dráma-szereplő kategóriában. A filmsorozat világszerte 13 millió nézőt ültet naponta a televíziók elé.

A sorozat a 21. századi Törökországba enged betekintést, amely tele van váratlan fordulatokkal, izgalmas és lüktető történettel, de természetesen kiemelt szerepe van a szerelemnek, az ármánynak és a bosszú iránti vágynak is. Fontos szerepet kap emellett még a gazdagság és persze a mesés Kelet. A történet szerint Omer a kötelező katonai szolgálat letöltése után hazatér idős szüleihez és kisöccséhez, minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eysant. Úgy tűnik, hogy pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz évet kell várnia, de végül elérkezik a pillanat és a plasztikai műtéten átesett Omer új külsővel, illetve új névvel – Ezel - sétál be volt barátai életébe, hogy fényt derítsen a múltjára.

Az Ezel, bosszú mindhalálig dupla epizódokkal indul április 9-én és 10-én (szombat, vasárnap) 16 óra 25 perces kezdéssel az RTL Klubon. Ezt követően április 11-től minden hétköznap 17 óra 25 perctől egy-egy epizód látható majd.