Weeds - 6x01

2010.08.02. 09:29 - írta bence_
Hozzászólok | Címkék: weeds

Sokat kellett várni idén nyáron, mire meglett az első preair, ma reggel azonban arra ébredhettünk, hogy a Weeds új évadának első része fent van a neten. Az előző etap sokak szerint nem sikerült olyan jól és a sorozat eléggé lefelé halad azon a bizonyos lejtőn, így joggal várhattuk a soron következő évadtól, hogy ez jobb lesz. A tovább után spoileresen írunk arról, milyen reményeket fűzhetünk még a Weeds-hez.

Az ötödik évad cliffhanger-e után sejthető volt, hogy valamilyen nagyobb változás fog végbemenni a történetben. Miután Shane megölt egy embert, nem maradt más választásuk, mint elhagyni a várost. Az első epizódtól sokkal többet nem is várhatunk, mint azt, hogy látjuk a családot összepakolni, elkérni Andy kocsiját és elindulni. Igen, Andy is velük tart, akit otthagyott a menyasszonya miután nem tetszett neki különösebben, hogy elrohant a lovagja és otthagyta őt a bajban, amikor rájuk fogtak egy nyílpuskát.

Látszik, hogy Nancy-t egyre jobban izgatja Shane hirtelen megváltozása, mióta meglőtték. Ne szépítsük, konkrétan egy hidegvérű gyilkos lett. Mellesleg a srác nagyon jó színész, tényleg hitelesen adja vissza azt, hogy ő megölt egy embert és ez neki mit sem számít, ha a családért tette.

Az írók hozzák a formájukat sötét humor terén. Nem volt meglepő számomra, mikor a buliban az egyik vendég a tetőről beleugrott a medencébe, amiben a Shane által megölt nő holtteste úszkált.

Olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Elizabeth Perkins az ötödik évad befejeztével kiszállt a sorozatból, ami eddig igaznak bizonyul, mert bizony a hatodik évad első epizódjában ő már nem szerepel, azonban van egy olyan érzésem, hogy valamilyen formában még visszatérünk arra a cselekményszálra, aminek ő is részese.

A jövőt illetően bízom benne, hogy bejön ez a váltás és végre visszakapjuk a régi Weeds-et. Az olyan nagyszerű karaktereknek, mint Andy vagy Doug szerintem maradniuk kell és megpróbálni olyan történetet írni, mint a sorozat kezdetén. A netes hozzászólásokat olvasva Celia kiszállása megosztotta az embereket. Volt, aki szórakoztatónak tartotta és volt, aki azt mondta, hogy nincs már benne több.

Az új évad kezdetére én adok egy 6/10-et, mert szeretem ezt a sorozatot, de az érződik, hogy kell még idő, mire beindulnak a dolgok. Mindenesetre kezdésnek jó volt, csak tényleg ne álljon meg ennyivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr42192377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása