Rólunk

2010.08.16. 22:45 - írta Sorozatnéző
komment

Mi a Sorozatnéző?

A Sorozatnéző egy független hírblog, ami a sorozatok világába kalauzolja el az olvasót. Beszámolunk a legfrissebb hazai és külföldi hírekről, közzétesszük a legérdekesebb képeket, videókat, sorozatos anyagokat, valamint kritikákat írunk. Ergo itt nem fogsz sorozatepizódokra lelni, ellenben találsz egy csomó érdekességet kedvenceidről.

Akik az írásokat bepötyögik:

Bence007 - alapító, főszerkesztő (email neki: sorozatnezo+bence@gmail.com)

Kedvenc...

  • Sorozat: jelenleg a How to Make It in America az egyik nagy felfedezett, de az all time favorit az a South Park. Animációs, de akkor is.
  • Film: egyszerű, főleg ha csak egyet kell mondani. Back to the Future.
  • Idézet: ez már nem könnyű. Fejből nem megy, de amint meglesz ígérem, beírom.
  • Karakter: Eric Cartman.
  • Az évtized sorozata: Lost.
  • A függőségemet okozta: Prison Break. Néztem már előtte is sorozatokat, de a darálás fogalmával egyértelműen a PB ismertetett meg.

cscs21 - hírszerző (email neki: sorozatnezo+cscs21@gmail.com)

Kedvenc...

  • Sorozat: Nem tudom eldönteni, hogy melyiket helyezzem az első helyre. Sok olyan sorozat volt, ami nagyon tetszett, ugyanakkor még bőven van bepótolni valóm e téren. Meg persze van az, hogy műfajonkénti kedvenc is van. De ha már mondani kell valamit, akkor A narancsidék nagy kedvencem.
  • Film: Szintén nehéz kérdés. Nagyon jó filmnek tartom a Rain Man-t (Esőember) és a Good Will Hunting-ot például, de mivel napról napra jelennek meg az újabbnál újabb filmek, azokból is akadnak olyanok, amelyek tetszenek, de nem feltétlenül kedvencek.
  • Idézet: "Be strong in body, clean in mind, lofty in ideals." - Dr. James Naismith
  • Karakter(ek): mint mi? (Michael C. Hall)

Email cím, amit mindketten olvasnak az a sorozatnezo@gmail.com.

A blog normál körülmények között minden nap megjelenik. Az oldalon megjelenő írások a szerzők személyes, saját véleményét tükrözik.

A dizájn nem hibátlan, de a miénk.

Szerzői jogok: A Sorozatnéző hírblog elemeinek vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése minket illet meg, beleértve ebbe az itt található szövegeket, képeket, sablonelemeket. Írásos engedély nélkül tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni. Ugyanakkor a forrás megjelölésével a szövegek és a hozzájuk tartozó képek írásos beleegyezésünk nélkül is felhasználhatók!

© 2010-2011 Sorozatnéző hírblog

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr502226749

süti beállítások módosítása