A magyar humorcsatorna két legendás alakja, Sanya és Brendon újra kinyitja a száját. A Susogós Mackók ezúttal az interneten garázdálkodnak. A méz-kedvelő szőrmókok minden héten a világ nagy kérdéseire, a közvéleményt foglalkoztató témákra reagálnak a www.comedycentral.hu oldalon.

Susi Nyúz. Ez Sanya és Brendon, a Comedy Central két mackójának új rovata a csatorna honlapján. A Susogós Mackók ezentúl hétről-hétre mindenkinek az arcába brummogják véleményüket a maguk egyszerű, őszinte stílusában.

Érdemes tehát figyelni a Comedy Central oldalát, ahol bevezetésként egy hosszabb interjú is olvasható a két mackóval. De az is kiderül, hogyan vélekedik Sanya és Brendon arról, hogy Iránban betiltották a Valentin nap jelképeit, vagy mi a véleményük a brit tudósok azon felfedezéséről, hogy nem kell kimosni a farmert, mert nem nő a baktériumok száma 15 hónapig. Azonban ezentúl a sztárok sem érezhetik magukat biztonságban, Sanya és Brendon őket sem kíméli. Ezúttal Rubint Réka és Schobert Norbi születendő gyermekéről brummognak.

Susi Nyúz minden héten a www.comedycentral.hu/news/susi-nyuz/ oldalon!

süti beállítások módosítása