Jó hír, hogy végre mindenki számára elérhető lesz az idei világbajnokság közvetítése, ráadásul HD minőségben. Napi tíz órában foglalkozik a Magyar Televízió a vébé eseményeivel június 11. és július 11. között. Mind a 64 mérkőzést élőben leadják, akinek viszont nincs tévéje, az tudja nézni az interneten is a Telesport oldalán.

A kommentátorok szerepét Gundel Takács Gábor, Egri Viktor, Somos Ákos, Somos Zoltán és Faragó Richárd töltik be. A Híradó külön kiküld egy kétfős stábot, Al Ghaoui Hesna és Vizi Attila személyében, akik kiutaznak Dél-Afrikába csak azért, hogy videóblogban számolhassanak be az utazásokról, a helyszíni benyomásokról, valamint Twitteren és Facebook-on közzétegyenek bejegyzéseket, a fiatalabb korosztályt is bevonva ezzel a torna izgalmaiba.

Minden mérkőzés előtt lesz felvezető műsor, amit Mérei Andrea, Somogyi Diána vagy Zelinka Ildikó vezet, a vendégek között pedig ott lesz Mészöly Géza, Bánfi János, Sallói István és Bognár György is.

A VB alatt az MTV minden délután egytől csak a futballal foglalkozik. Este hat és nyolc óra között lesz egy kétórás idősáv, amiben sorozatok kapnak helyet, illetve a Híradó. Éjjel ismétlések, összefoglalók futnak majd, 23.30-tól. A nyári, dél-afrikai világbajnokság teljes programja itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr412182457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása