Májusban indul a Megasztár 5

2010.04.28. 14:54 - írta bence_
Hozzászólok | Címkék: megasztár

Május 1-től Megasztár válogatásokkal kelti életre tehetségkutatóját a TV2. A szeptemberben érkező ötödik szériára eddig több mint 12 ezer pályázatot fogadott a csatorna, egyes produkciókat a Millenáris teátrumból 4 napon át sugárzott élő online adás keretében márciusban már láthatott a közönség. Ott, közel tízezer jelentkező mutatta be énektudását a Megasztár korábbi győztesei és résztvevői valamint a műsor készítői előtt. A legjobb és legszínesebb produkciók kerülnek most a Megasztár zsűrije – Eszenyi Enikő, Presser Gábor, Friderikusz Sándor, Mester Tamás – elé, ezeket láthatjuk tehát májusban a TV2 képernyőjén.

Bár már több ezer jelentkezőt meghallgattak, még nem zárult le a jelentkezés. A casting folytatódik, jelentkezőket pedig továbbra is fogadnak a műsor készítői, akik nyáron 7 hazai és 3 határon túli helyszínen rendezett roadshow-val keresik Magyarország eddig még felfedezetlen tehetségeit!

Megasztár 5. A válogatás – Május 1-től három héten át minden szombaton 19:35-től a TV2-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr972182550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása