Foci őrült baráti társaság költözik a Comedy Central-ra. Május 24-től indul a Liga a magyar humorcsatornán, ami nem csak a sportrajongókat ülteti majd a képernyő elé, hiszen barátságok, házasságok, munkahelyi viszonyok kerülnek a középpontba. Természetesen poénokkal megtűzdelve.

A tengerentúlon egy éve debütált a Liga és most Magyarországra is megérkezett a foci őrült baráti társaság története. Amerika egyik népszerű játéka, a képzeletbeli futball liga adja a Comedy Central új sorozatának alapját. A trófeáért küzdő csapat életében jócskán van minden, ami egy nagyszerű vígjáték alapját adja: versenyszellem, bajtársi érzelmek, trükközés és a mindent legyőző nyerni akarás, ami kihat a baráti viszonyokra, a munkára, na és a házasságokra.

Pete (Mark Duplass) az örökös liga nyertes, aki tökéletesen érzi magát a játék-őrületben. Felesége, Meegan (Leslie Bibb) ki nem állhatja férje foci imádatát, inkább gyereket szülne már. Kevin (Stephen Rannazzisi) sikeres a munkájában, boldog családapa és minden, A ligában elért sikerét feleségének, Jenny-nek köszönheti. Az okos asszonyt a Hivatalból is ismert Katie Aselton alakítja. Ruxin (Nick Kroll) a csapat legokosabb tagja, mégsem nyer soha. Az ő feleségét az a Nadine Velazquez alakítja, akit a Comedy Central nézői már jól ismerhetnek A nevem Earl-ből.

Amerikában hamarosan bemutatják a sorozat második évadát. Lesz folytatás, így még egy okkal több, amiért érdemes megbarátkozni A liga szereplőivel!

A liga a Comedy Centralon május 24-től!
Minden hétfőn 22:55 – 23:20-ig

(ismétlés kedden 0:40 – 1:05 és csütörtökön 14:15 – 14:40)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr102182855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása