Ma befejeződik a Lost

2010.05.23. 17:00 - írta bence_
Hozzászólok | Címkék: lost

A stábot kivéve egyelőre senki sem tudja, hogyan, de annyi biztos, hat izgalmas évad után ma véget ér a Lost – Eltűntek amerikai televíziós sorozat.

Damon Lindelof és Carlton Cuse, a széria írója és executive producere természetesen titokban tartja az ABC csatornán futó misztikus thriller végkifejletét, a hűséges rajongók azonban már alig várják a helyi idő szerint ma este kilenckor adásba kerülő szokatlanul hosszú, két és félórás finálét.

Cuse a héten azt nyilatkozta, hogy elégedett az utolsó epizóddal, és most csupán annyit fedett fel, hogy “egyfajta spirituális befejezés” lesz, valami olyasmi, amivel “megfelelőképpen megjutalmazzák a rajongókat, a szereplőket és mindenkit, akinek része volt a műsorban”. Nem leplezte, hogy nagy visszhangra számít a nézőktől.

Az alkotók szerint a közönség akkor lenne elégedett, ha minden felmerült kérdésre választ kapna a befejezésből. De pontosan milyen kérdések izgatják őket, vagy mi történjék az egyes szereplőkkel? Ezt a lelkiismeretes nézőknek is nehéz lenne megfogalmazni. Nem is csoda, hiszen a 2004-ben útjára indított sorozatot éppen az tette különlegessé, hogy egyre szaporodtak benne a rejtélyek.

A jelentős nemzetközi rajongótábort is meghódító Emmy- és Arany Glóbusz-díjas sorozat egy repülőgép-katasztrófa túlélőiről szólt, akik egy trópusi szigeten keveredtek misztikus kalandokba, és közben visszaemlékezéseiken és látomásaikon keresztül szép lassan minden szereplő életébe bepillanthattak a nézők.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr732182878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása