Öt évad, 100 epizód, megannyi különleges eset. Ez a Gyilkos elmék ügynökeinek eddigi mérlege. A profilozók mindössze egyszer vallottak eddig kudarcot, méghozzá az egyik legveszélyesebb bűnözővel, a Kaszással. A csapat számára eljött a pillanat, hogy még egyszer összemérje erejét a szökésben lévő tömeggyilkossal.

„Már az első részben feltettük a kérdést: ha túl sok időt töltesz ezeknek a szörnyeknek a fejében, nem válsz-e előbb vagy utóbb te magad is azzá.” – kezdte Ed Bernero, a széria executive producere – „Szerettünk volna visszakanyarodni ide, így, 100 résszel később, és megviszgálni a választ. Ez a rész Hotch[Thomas Gibson] szemszögéből közelít.”

Bernero elárulta, két halálesetre is fel kell készülnie a nézőknek a szerda esti epizódban.

„Egy nagyon fontos személytől búcsút veszünk ebben a részben, ez az egész csapatra nagy hatással lesz majd, és az egyik szereplőnknek új irányt vesz az élete. Meglátjuk, hogyan reagálnak a karaktereink erre a szituációra. A 101. rész pedig egy temetéssel kezdődik majd, ami egy új valóság kezdete lesz a csapat számára.”

A mérföldkőnek számító epizódba több régi ismerős is szerepelni fog.

„Mindenki, akivel az elmúlt 100 részben megismerkedtünk, és a jó oldalon állt, fel fog tűnni. Itt lesz Will és a babaJ.J.-vel, akik fontos felfedezéssel segítik majd a Kaszás utáni nyomozást. Szintén látjuk majd Kevint, akiGarcia-val közösen szűkíti le Foyet lehetséges tartózkodási helyének körét. És aztán ott van még Tina és Anderson, akik hasznos nyomra bukkannak, és így lendítik előre az ügyet.”

Az eset szálai pedig a profilozóknál futnak majd össze, az ő feladatuk lesz levadászni a Kaszást (C. Thomas Howell).

„Megértik végre, hogy Foyet nem fog csak úgy elmenekülni, akar valamit, addig nem tűnik el a színről. A csapat leül, és újra átnézik a profilt, hogy rájöjjenek, mi is a Kaszás célja.”

A különleges, 100 epizód június 2-án 22.00 órakor lesz látható az AXN műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr42182891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása