Az RTL Klub szokásos nyári sajtótájékoztatóján ma bemutatták a csatorna új és újrainduló sorozatait, beavatták a sajtó képviselőit az X-Faktor részleteibe és most először láthattuk együtt az énekes tehetségkutató mind a négy mentorát és két műsorvezetőjét.

Először néhány szó az X-Faktor mentorairól (és egyben zsűritagjairól):

Geszti Péter producer, szövegíró és énekes. Pályafutását gyermekszínészként kezdte. Első emlékezetes alakításai Mézga Aladár és Lúdas Matyi szinkronhangjai voltak, de szerepelt a Pesti Színházban és gyermekfilmekben, sorozatokban is. A mai gyerekek a Jégkorszak trilógia Sidjeként és a 2005-ben készült Pál utcai fiúk mesélőjeként ismerhették meg a hangját. Az Ötödik elem rajongók Ruby Rhod, azaz Chris Trucker magyar hangjaként hallhatták.

Keresztes Ildikó énekesnő, színművésznő. Gyerekként családjával települt át Erdélyből Magyarországra. A Kormorán és a Rózsaszín Bombázók együttes tagja volt, majd vokalista volt az Edda Művekben és a Bikiniben. A kilencvenes évek elején játszott az István, a király és a Mindhalálig Beatles című színpadi művekben. A dupla eMeRTon-díjas művész, 1995-től a soproni Petőfi Színház színésze, 2006-tól örökös tagja. Első szólóalbuma 1999-ben jelent meg, legutóbbi idén, Csak játszom címmel.

A zenészcsaládból származó Ifj. Malek Miklós már 12 éves korában elkezdett zenét szerezni olyan, a Magyar Televízióban futó műsorokhoz, amelyekben gyermekszínészként szerepelt. Abban az időben, amikor a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és az akadémia padjait koptatta, sokat dolgozott az iskola falain kívül is mint énekes, hangszerelő, hangmérnök, színházi zongorista, zenei producer. Miután Jennifer Lopez egy slágerében nagy sikerrel működött közre, nekivágott az Egyesült Államok meghódításának, és ma igazi nemzetközi szuperprodukciók alkotója és stábtagja.

Nagy Feró 1946-ban született, és már hatvanas évektől zenél rock és punk bandákban. A magyar újhullám vezéregyénisége. A Beatrice és az „Ős-Bikini” frontemberként, a „nemzet csótányaként” vált híressé. 1989-től vezette a Petőfi Rádió Garázs című műsorát, később a Musica Hungarica fesztivál szervezője, a Rockkalapács című tévéműsor vezetője volt. A Magyar Rockszövetség társelnöke. Sokak számára emlékezetes alakítása volt Laborc szerepe az István a királyban (1983), és Ford Fairlane magyar hangja 1990-ban.

A műsorvezetők pedig Ördög Nóra és Sebestyén Balázs lesznek. Utóbbit Stohl András felvételről, kivetítőn jelentette be. Eredetileg ő kapta volna a műsort, de ittas karambolja után lemondott munkájáról.

Az X-Faktor kora ősszel kezdődik és szombat este fog futni az RTL-en, a Megasztár ellen.

Nyári sorozatok az RTL Klub-on

Hazudj, ha tudsz! – június 14. hétfő, 21:20 2. évad

A rejtély – június 14. hétfő, 22:20 2. évad

Hetedik érzék – csütörtök, 21:20
Premier: 2010. június 24.

Toby Logan (Craig Olejnik) 25 éves mentős-gyakornok intézetben nőtt fel és nem ismeri édesapját. A fiatal férfi különleges képességgel bír: nem csak hallja, hanem látja is mások gondolatait. Felbecsülhetetlen adottságával az emberek olyan legbelsőbb titkainak is birtokában van, melyeket azok olykor maguknak sem mernek bevallani. Mindössze egyetlen embernek árulja el, mire képes, tanácsadójának és egyben bizalmasának: Dr. Ray Mercer-nek (Colm Feore). Miközben társával mentősként Toronto utcáit rója, rájön, hogy különleges tehetségével a legtitokzatosabb bűntényeket is képes felgönygyölíteni. A mások életével való törődés segíti feldolgoznia a gyermekkori traumát és megbékélni a múltjával. Toby hamarosan nélkülözhetetlen segítőjévé válik a rendőrségnek, különösen Charlie Marks (Lisa Marcos) nyomozónőnek.

Vámpírnaplók – péntek 22:20
Premier: 2010. június 25.

Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahová új diákként érkezik a tanév elején. Az iskolában beleszeret az egykori szerelmére emlékeztető gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei tragikus halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is, ráadásul nem nézi jó szemmel, hogy Stefan megtagadja származását és emberként éli mindennapjait. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vért kell innia.

Castle – kedd, 21:20
Premier: 2010. július 20.

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy – a regényében szereplő sztorihoz kísértetiesen hasonlító – gyilkossági ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Talán ihletet kap egy új főhős karakterének kitalálásához? Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) mellett a nyomozásokban. Ennek azonban a nő – aki egyébként imádja Castle könyveit – cseppet sem örül, mert Rick idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton cívódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.

Döglött akták július 1-től minden kedden és csütörtökön 22:20

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr12182979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása