A Duna Televízió ősszel induló új sorozatának, a Diplomatavadásznak egyik főszerepelője az Esztert alakító Szűcs Kinga. A több színházban is játszó színésznővel karakterén kívül a Dallasról és a munka-család egyensúlyáról is beszélgetett a DunaTV.

Én nagyon örülök a lehetőségnek, mert a forgatás kifejezetten jó hangulatban zajlik, és úgy látom, a végeredmény is remek lesz – bár még nagyon titkolózunk, és persze nem mondhatunk róla semmit. A sorozatnak minden olyan karakterjellege megvan, amitől érdekessé válhat, úgyhogy szerintem a nézők is meg fogják szeretni.

Kinek szól a Diplomatavadász? A dekoratív hölgyeket mindig szívesen néző férfiaknak, vagy inkább a női problémákra fogékonyabb hölgyeknek?

Mindenkihez szól, aki szeret nevetni, ki akar kapcsolódni, és aki egy kicsit azért el is akar gondolkodni azon, hogyan lehet az életet jobbá és szebbé, vidámabbá tenni. Mindkét nem – és minden korosztály – számára érdekes lehet, hiszen mindannyiunkat érintő kérdésekkel foglalkozik.

Jellemző-e Eszterre a család és a karrier – nagyon mai – összeegyeztetésének a problémája? Hiszen éppen válik, ráadásul van egy 11 éves kislánya is.

Pont emiatt is vannak közöttünk problémák a férjemet játszó Csonka Andrással, hogy keveset tudunk együtt lenni – nemcsak a gyerekkel, hanem egymással is. De egyébként mindhármunk karakterére jellemző, hogy a magánéletet nem tudjuk összeegyeztetni a munkánkkal – mint ahogy ma nagyon sok valódi nő küzd hasonló problémával. Viszont a sorozat mindezzel együtt vicces és szórakoztató is – remélem, sokan meg fogják nézni, mert tényleg egy üde színfolt lehet a palettán.

Mennyire képezi le a sorozat a mai magyar valóságot? Hiszen úgy tűnik, nálunk nem járkál túl sok jól szituált, vezető beosztásban lévő hölgy az utcákon.

Én azért biztos vagyok benne, hogy sok ilyen nő is van. De nemcsak számukra lehet érdekes a Diplomatavadász, hiszen annak idején mindannyian néztük a Dallast, mégsem voltunk olajmágnások…

És nem ittunk meg naponta két üveg whiskey-t.

Így van. Mégis nagyon szerettük a sorozatot, mert mások életébe mindig izgalmas belesni. Ilyenkor, bár nem mi éljük át a történéseket, mégis új dolgokat fedezhetünk fel, hiszen a színházon vagy a tévén keresztül láthatunk bele abba, aminek nem lehetünk, vagy nem akarunk a részesei lenni.

(Duna Televízió)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr432183919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása