Hétvégén kezdetét veszi a 2010-2011-es NB I, az új szezonban a SPORT TV 150 magyar élvonalbeli mérkőzést közvetít a SPORT1, SPORT2 és SPORTM csatornákon.

Az idei szezontól az eddigi 3 meccs helyett minden fordulóból 4 találkozót közvetít a SPORT TV, a negyedik találkozót a SPORT M-en láthatják a nézők. A közvetítések a következőképpen alakulnak: pénteken 1 meccs a SPORT M-en, szombaton 2 mérkőzés a SPORT 1-en és vasárnap 1 találkozó a SPORT 2-n.

Újdonság, hogy minden közvetítés felvezetése 30 perc lesz az eddigi 15 helyett, a vasárnap esti összefoglaló pedig 75 percről két órásra bővül.

A magyar bajnoksággal kapcsolatos elemzések, interjúk, szakkommentárok, előzetesek továbbra is láthatóak a keddi NB I Extrában, a csütörtöki Zuhanyhíradóban valamint a szombati Mezeket fel! című műsorban a SPORT1-en.

Az új szezon fő kérdése, hogy a Debrecennek sikerül-e megnyerni zsinórban harmadik alkalommal a bajnoki címet? Esélyes lesz a Ferencváros a bajnoki cím megszerzésére? Az idei küzdelemsorozatban is az utolsó fordulóban dől majd el az első hely sorsa?

A Mai helyzet című műsorban a most rajtoló bajnokságról kérdeztük Csányi Sándort, az MLSZ elnökét. Csányi elmondta, hisz abban, hogy amint megteremtődnek a megfelelő jogi és pénzügyi feltételek, emelkedni fog a magyar labdarúgás színvonala is. Ezzel együtt a klubok profi módon tudnak majd igazolni, és nagyobb hangsúlyt kap az utánpótlás nevelés is. Az elnök szerint morális változásra van szükség a fociban, hogy a magyar játékosok példát mutassanak motiváltságból, erkölcsből a fiatalabb korosztálynak. Ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a jó futball még több nézőt vonz majd a lelátókra és a képernyők elé.

Az első forduló közvetítési időpontjai:
DVSC-TEVA – Lombard Pápa: szombat 17.00 SPORT1
Vasas – Honvéd: szombat 19.45 SPORT1
Siófok – Videoton: vasárnap 17.00 SPORT2
Újpest – Győr: vasárnap 19.30 SPORT M

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr922187451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása