Mi a The Big Bang Theory-s színész sikereinek titka?

1. Johnny Galecki nagyon jól kijön a stábtagokkal.

A színész az egyik vele készült interjúban elárulta, hogy az Agymenők sikere nem csak a profizmuson és a kreativitáson áll vagy bukik, szerinte ennél alapvetőbb dolgoknak köszönhetik milliós rajongótáborukat.

“A sorozatban, illetve lényegében az élet minden területének – legyen az irodai munka vagy akármi – egyik felbecsülhetetlen részét képezik azok az emberek, akik körülvesznek. Szerencsére mi abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy olyan emberek között dolgozhatunk, akiket imádunk. Sok mindent el lehet játszani, de ezt nem” -mondta Galecki.

2. Megbízik a sorozat íróiban.

A sorozat készítői jó párszor csavarnak a szálakon, emiatt sokat idegeskedett Galecki.

Főként akkor, amikor megtudta, hogy olyan szövevényes dolgokat készülnek kiépíteni az általa megformált Leonard és Kaley Cuoco Pennyje között, amire nem volt még példa az Agymenőkben.

“Már korábban is voltak hasonló jeleneteink, amik nagyon-nagyon jól sikerültek, ugyanis a jelenetek Penny és Leonard között mindig gondosan ki lettek dolgozva, rengetegszer el lettek próbálva” – mondta a színész.

Galecki azt is elárulta, hogy akármilyen bonyodalmakkal, nehéz feladatokkal is kell szembe nézniük, bízik a forgatókönyvírók kreativitásában, akik eddig még soha nem hagyták cserben.

3. A sorozatok mellett a színpadon is sikeres.

Johnny irigylésreméltó karriert tudhat magáénak. A tévés sorozatok világában már több, mint húsz éve jelen van, de mindvégig megmaradt eredeti hivatása mellett. A belga születésű színész kiskorában elhatározta, hogy színész lesz és már hét évesen különféle előadásokban szerepelt, profi karrierjét pedig tizenkét évesen kezdte. Számos Broadway és off-Broadway darabban is megmutatta tehetségét. 1994-ben besöpörte a fiatal művészeknek járó díjat, a Young Artist Awardot. A “The Little Dog Laughed” című darabban nyújtott teljesítményéért megkapta a Theatre World Award-ot 2007-ben, ami az egyik legnívósabb díj a szakmában.

4. A hülyeséget már kiskorában is gyakorolta.

Állítólag, miután szülei megtiltották neki, hogy fülbevalója legyen, az akkor tíz éves Galeczki fogott egy tűt és egy jégkockát, és átbökte a fülét, amire édesapja csak annyit mondott: “Úgy nézel ki, mintha egy kutya megrágta volna a füled.”

5. Videoklipekben és filmekben is felbukkant.

Johnny két videoklipben is feltűnt, az egyik Dave Matthews Satellite-ja, a másik Bob Seger and The Silver Bullet Band egyik videója. A színész emellett a Vanília égbolt, Hancock, Hepiendek, Tudom mit tettél tavaly nyáron című filmekben is látható volt.

Agymenők szombaton 14:15-től, ismétlés vasárnap 11:55-től a Cool Tv-n!

(Sajtóklub, thetvaddict, tv .com)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr652190856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása