Láthatatlan húrok - A tehetséges Pusker nővérek címmel készít az HBO Magyarország saját dokumentumfilmet a testvéri kötelékről, egy családi titokról és a zene erejéről.

Pusker Júlia és Ágnes. Egy kecskeméti testvérpár. Mindketten csodálatosan hegedülnek. Tehetségüket több hazai és nemzetközi versenyen való sikeres szereplés bizonyítja. Az HBO saját gyártású dokumentumfilmje azonban a hangzatos szó, a ’tehetség’ mögé néz. A Láthatatlan húrok - A tehetséges Pusker nővérek című filmnek köszönhetően nem csak lenyűgöző zenei élményben lehet részünk, de betekinthetünk a Pusker lányok világába, amiben a zene és a családi titok ereje mellett egy különleges testvéri kapcsolat játssza a főszerepet. Mindezt pedig Sós Ágnes rendező szemével láthatjuk…

„Hét évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Pusker lányokkal. Juli 12, Ágnes 18 éves volt. Egy kamaszokról szóló fi lmem, a Hangköz szereplői voltak. A két lány ’kilógott’ a fi lmből, két ’angyal’ – mondták, akik látták őket. Ágnes tehetséges, mégis mindenki a húgát, a ’kicsit’ tartotta csodagyereknek. Mégsem a zenei tehetségük vagy tudásuk, hanem lényük, kisugárzásuk és testvéri kapcsolatuk különlegessége volt az, ami mindenkit, így engem is, lebilincselt. Nem tudtam ’elhagyni’ őket. Úgy döntöttem, tovább figyelem sorsuk, testvéri kapcsolatuk alakulását, folytatom a forgatást. Végül hét éven át követtem nyomon az életük alakulását.” – Sós Ágnes.

Kitűzött premier dátum: szeptember 26., 21:45

(HBO)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr732225019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása