Szeptember 25-én az első élő párbaj adással folytatódik a TV2 tehetségkutató showműsora. A múlt héten kiderült, ki a legjobb huszonnégy középdöntős, akik ezen a héten párbajban mérkőznek meg egymással. A tét óriási, hiszen minden párból csak egy juthat tovább. A legjobb tizenkettő mellé a tizenharmadik- szerencsés döntőst a zsűri menti meg. Így ők tizenhárman költözhetnek be hétfőn a Megasztár házba és kezdhetik meg a felkészülést az előttük álló zsúfolt időszakra.

A döntősöket profi team segíti: énektanár, koreográfus, és stylist segít kihozni a maximumot a versenyzőkből. A TV2 nagyszabású tehetségkutató show-ja vadonatúj helyszínről, az Origo filmstúdióból közvetíti majd a Megasztárt, melynek műsorvezetői Tilla és Liptai Claudia lesznek. A helyszín adta technikai lehetőségek teljes kihasználásával világszínvonalú hang- fény- és látványvilággal készül a műsor. A technikai személyzet hetek óta építi a díszletet, amelyhez 25 kamion szállította az elemeket. A közel 1000 négyzetméteres területen elhelyezkedő színpad és a 700 férőhelyes nézőtér felépítéséhez 11.000 méter vaselemet, 1100 méter neoncsövet használtak fel. A díszletelemek 1200 négyzetmétert tesznek ki, súlyuk 80 tonna. A körülmények tehát maximálisan adottak, hogy a Legenda tovább éljen és év végére kiderüljön, ki lesz Az év hangja.

(TV2)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr362311032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása