Twitter csatornánkon írtuk még adás előtt, amikor megtudtuk, hogy a Barátok köztben új szereplő fog feltűnni. Holman Hanna október 1-jén este érkezett a sorozatba, aki Holman Valter lányaként lesz jelen. Az eddig külföldön élő, meglehetősen fiús természetű, gördeszkás lányt a győri Nyári Diána (16) alakítja.

Hanna, Valter lánya, elutasítja a szabályokat és minden olyan törekvést, ami a megzabolázására irányul, ezért számos konfliktusra lehet számítani, hiszen az ifjú hölgyet édesapja, Claudia segítségével egy elit intézetbe szeretné taníttatni.

A karaktert alakító Diána kicsi kora óta játszik színházban, így hamar belerázódott a forgatásokba is, amiket nagyon élvez. Az általa megformált Hanna személyisége sem áll messze tőle, hiszen saját bevallása szerint neki is volt lázadó korszaka, így bele tudja magát élni karaktere élethelyzeteibe.

(via RTL Klub)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr942344827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása