A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció- és kalandcsatorna legnépszerűbb sorozatait.

Az AXN műsorai az előre telepített AXN Player alkalmazáson keresztül érhetők el kizárólag a T-Mobile által Magyarországon kínált Sony Ericsson készülékeken. A T-Mobile ügyfelei megnézhetik az AXN számos kiemelt sorozatának – például A hatalom hálójában vagy a Ments meg! – új epizódjait, illetve a csatorna saját műsorait, mint például a Splash és az AXN Zoom. A programok már egy nappal a televíziós levetítés után felkerülnek az AXN Player alkalmazásra, ahol egy hétig érhetőek el a felhasználók számára. A Sony Ericsson XperiaTM X10 kiemelkedő multimédiás képességeinek (1GHz processzor és 4 colos TFT kijelző) és a T-Mobile világszínvonalú szélessávú hálózatának köszönhetően az ügyfelek nagy sebességgel és kitűnő minőségben élvezhetik az online műsorokat.

A csatorna műsorain felül az AXN Player hozzáférést biztosít az AXN híreihez, a blogbejegyzésekhez és a csatorna műsorbeosztásához. A felhasználók beállíthatják, hogy mobiltelefonjuk figyelmeztesse őket kedvenc műsoruk tévés kezdetére. Az alkalmazás segítségével megoszthatják ismerőseikkel a Facebookon, a Twitteren, SMS-ben, illetve e-mailen, hogy éppen melyik műsort nézik az AXN Playeren. Az ügyfelek feliratkozhatnak az AXN hírlevelére is, a Beállítások menüpontban. A technikai jellegű kérdésekre az AXN Player beépített HELP menüje vagy a Sony Ericsson ügyfélszolgálata ad választ (telefon: 06 1 880 47 47).

Az AXN Player alkalmazás használatához, a televíziós műsorok megtekintéséhez 3G/HSPA hozzáférésre vagy wifi-kapcsolatra van szükség. A filmnézés minden esetben adatforgalommal jár együtt: 1 percnyi használat hozzávetőlegesen 2,6-4,4 MB, 30 percnyi pedig 80-132 MB. Erre tekintettel a T-Mobile 3G/HSPA adatforgalom esetén legalább a Net 500 MB-os csomag előfizetését és kizárólag a belföldi használatot ajánlja ügyfeleink. Az előfizethető díjcsomagokról további részletei a T-Mobile honlapján tekinthetők meg: http://t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak

Az AXN Player típustól függően egyes készülékeken azonnal elérhető, a korábban a T-Mobile-nál vásárolt vagy még nem előre telepített lejátszóval a szolgáltatónál kapható, a fenti listában szereplő Sony Ericsson készülékekre pedig számítógépen keresztüli utólagos szoftverfrissítéssel érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr642366387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tracktick 2010.11.26. 14:55:19

Pont ezen gondolkodtam hogy ilyen mért nincs még telefonokra, ezek szerint már más is gondolt rá:) Ez egy nagyon jó ötlet és más csatornák is bevezethetnék. Az AXN-en jó sorozatok mennek, nem vagyok egy függő, de van pár amit nézek, csak a bulik vagy az oda való utazás miatt néha lemaradok róluk. Így akár megnézhetem hazafelé...mekkora jó:) Félő hogy az ember elalszik a buszon:P:)

mindless1 2010.11.26. 15:52:24

Várható volt már kb. ez is. Annyi minden újdonság van már, én meg se lepődtem ezen. Jó dolog ez, tetszik. :)
Igaz lehet nem lenne túl sok időm rá, ha igénybe venném ezt a lehetőséget, de azért nem rossz. Hosszú utakhoz pont megfelelő unaloműzésként.

dancerfoot 2010.11.29. 10:51:04

Épp az hogy ezt akkor használod ha kitöltetlen időd van, utazás vagy várakozás közben. Szóval mindenképp hasznos lehet. Wifi manapság már mindenhol van, ha meg nincs és nagyon érdekel a sorozatod akkor mobilneten is tök jó. Nekem most X8-am van, azon előre volt telepítve. Amúgy meg neten keresgéltem az egyik kedvenc sorozatomat amikor youtube-on ezt találtam:) www.youtube.com/watch?v=-h9Bzpw3cFo

Kozomago 2010.11.29. 14:36:53

Kíváncsi vagyok nálunk mikor fog oda elérni a mobilos tévézés, mint Ázsiában, hogy tulajdonképpen a televíziós műsorok foghatók a mobiltelefonokon is. Érdekes módon ez Nyugat-Európában sem elterjedt, de lehet, hogy nem is kell, hanem elég az effajta videótáras megoldás, végülis a mobilos tévézés kevésbé köthető időponthoz, az ember akkor használja a telefont ilyen célra, amikor épp olyan helyzetben van, nem pedig a tévénézési szokásait alakítja úgy, hogy mobilon nézhesse az épp kezdődő műsort.
A tévében is az időben eltolt tévézés kezd egyre inkább előretörni.

ColdRex 2010.12.03. 10:44:55

Jó kis ötlet, én is csak díjaznám! Rengeteget utazok, van szabadidőm azért rendesen. Igaz úgy lenne csak igazán érdekes ha bármilyen műsort nyomon lehetne követni, nem csak kifejezetten sorozatokat. Például külön örülnék a south parknak. :)

Metric Galactic 2010.12.03. 15:45:10

@Kozomago: EZ kicsit más, mint az Ázsiában mindennapos mobil televízió, mert az a normál földi sugárzással szórt adásokat fogja. Ez pedig neten, egy videótárban tárolja a videókat amit te akkor nézel meg mikor neked kényelmes.

Ez nem új találmány, a Youtube is így működik, meg az összes többi videomegosztó, a különbség, hogy itt csak AXN sorozatok vannak és nem a közösség, hanem az AXN tölti fel a megtekinthető filmeket.

Szerintem kényelmesebb, mint a hagyományos televíziózás, én ezt szeretném már látni a rendes otthoni TV-men is (nem, az IPTV még mindig nem tart itt kényelemben).

csesztella 2010.12.07. 10:59:44

Eléggé praktikus ez az alkalmazás, sajnos a családom nem szereti azokat a sorozatokat amiket én, de így nem lenne probléma vele :) Lenne időm megnézni egész héten ha lecsusztam egy adásról :D
Jó lenne ha még több tv csatorna csatlakozna és wifiről tök simán lehetne mobilon tv-ni. Kinéztem már karira az ajándékom egy X10 minit :) egész olcsón lehet kapni előfizetéssel már! Igaz , hogy 2 év hűségnyilatkozattal, de 2 évig biztosan kitart, még gondolom sok új alkalmazást fognak kitalálni az androidos telókra! :)

tirtikka 2010.12.07. 16:51:53

@csesztella: Én is kinéztem most magamnak egy ilyet, csak nekem nem tetszik az X10 mini, inkább X8-at veszek. Az egyik szolgáltatónál most számlás előfizuval és 500MB-os mobilnettel 0 Ft. Jobb is, meg nagyobb is a kijelzője, én inkább azt veszem mint a minit, de hát te tudod! :)

Ezt az AXN Playert meg legalább egyből előre telepítve megkapom, nem kell majd vele bajlódni, csak nézni a sorozatokat! :D

Toopsy 2010.12.10. 11:17:48

Lehet, hogy 0 Ft, de a számlák majd úgyis jönnek havonta szép törlesztőösszeggel. "az egyik szolgáltatónál"..arra ügyelj, hogy csak a T-nél lehet megkapni az alkalmazást a készülék mellé. Vagy te most melyikre gondoltál?
Jó ez az AXN play, hetente 6 órát vonatozok oda-vissza, csak engem zavar a kis képernyő. Nem tudok így filmet nézni :D
Ha a FOX csinálna ilyet, annak kifejezetten örülnék :D

Metric Galactic 2010.12.10. 15:46:48

@Toopsy: Ne a Fox csináljon, hanem a HULU vagy más sorozatos Video on Demand szolgáltató, mert ez így alaposan lecsökkentené a potenciális sorozatok számát! :)

A kis képernyő meg nem zavaró, én iPod Touch-on néztem anno sok filmet rajta, csak az azért volt macerás, mert nem ismerte fel a valamire való DivX/XviD formátumot és folyton konvertálni kellett. Hamar megszokod és a kis képernyőre natívan ráilleszkedő videó sokkal szebben is mutat... kb mint egy mini HDTV! :)

Selener 2010.12.14. 11:42:21

Végre egy hasznos program:) hiába van a telómon kamera, fényképező, rádió...stb nem használom ki igazán, de nagyon szeretem a sorozatokat :) főleg ,ami most kezdődött nem rég: a Jog/Ászok. sokat utazok és ingázok napközben. Jobban lekötne a sorozatnézés utazás közben mint a zenehallgatás.

MártonFull 2010.12.14. 12:51:56

@Metric Galactic: Igen ezzel egy a baj, hoyg nem tudsz kényelmesen hátradőlni, és mellette még nézni is! MErt hiába jó a minőség ha kicsi a kijelző 9 Ugyanez van fordítva is hiába jó a minőség ha kicsi a kijelző kicsi a felbontás stb. Ezért is jó ez az AXN telókra mert pont olyan minőséget ad amennyi kell egy sorozathoz egy telón ,se többet se kevesebbet, adatforgalmat is spórolsz és élvezed is a minőséget, ami egy laptopon már pocsék lenne de telón tökéletes ;)

süti beállítások módosítása