Indul a CSI: New York 7. évadja

2011.03.07. 09:01 - írta bence_
Hozzászólok | Címkék: csi: ny

Gary Sinise bár magánéletében boldog és stabil párkapcsolatban él, a CSI:NY – New York-i helyszínelők legújabb 7. évadjában új partnernővel veti bele magát az izgalmasabbnál izgalmasabb bűnügyi nyomozásba. A CSI: NY vadonatúj 7. idényét és Gary Sinise új kolléganőjét március 9-től nézheted meg 21:00-tól az AXN csatornán! Mi egyébként már megkaptuk februárban a szinkronos 7. évad 1. részét a csatornától előzetes megtekintésre, amit ezúton is köszönünk, és nektek is merjük ajánlani a megtekintését március 9-től!

A széria első hat évadjában a rajongók minden egyes CSI: NY epizódban azt remélték, hogy a gyönyörű, okos és vonzó Bonasera nyomozó (Melina Kanakaredes) és munkamániás kollégája Mac Taylor (Gary Sinise) egymásba szeretnek (akár még a sorozaton kívül is), a széria következő, legfrissebb évadja újabb találgatásokra adhat okot. A barna, göndör hajú Bonasera nyomozót ugyanis egy újabb mediterrán típusú szépség váltja fel, a CSI:NY 7. szériájában már Sela Ward nyomoz Gary Sinise oldalán.

A tudomány elveinek vaskalapos követője, Mac Taylor nyomozó munkája valószínűleg nem lesz unalmas az új kolléganővel, hiszen a Jo Danville-t alakító Sela Ward folyamatosan belső megérzéseire és női logikájára hagyatkozva próbálja megoldani a bűnügyeket. A csinos 55 éves amerikai színésznő egyébként már ismerős lehet a sorozatkedvelők számára, hiszen többek között már Doktor House volt szerelmeként is felfigyelhettünk rá.

Szerda esténként tehát mindenképpen érdemes lesz szurkolnunk az új párosnak, hiszen ahogyan a képernyőn, úgy a magánéletben is még bármi megtörténhet!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002712329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása