Amíg itt arról szólnak a hírek, hogy a legnagyobb külföldi és magyar csatornák egyaránt nyári szünetre viszik a sorozataikat, addig az AXN több újat is indít, illetve hozza el a folytatását már régebben vetített sorozatainak a nyáron. Lássuk, mit várhatunk június és júliusban hónapban az AXN jóvoltából.

  • FALLEN – LETASZÍTVA
    Június 25-től péntekenként 21:00-kor
  • A HARPER-SZIGET (HARPER’S ISLAND)
    Június 21-től hétfőnként 21:00-kor
  • PROGRAMOZOTT FANTÁZIÁK (FORBIDDEN SCIENCE)
    Június 24-től csütörtökönként 22:00-kor
  • TÁNCOLJ, HA TUDSZ! (SO YOU THINK YOU CAN DANCE?) – 4. ÉVAD
    Június 4-től minden hétköznap 16:00-kor

Az új évadok mellett számos népszerű sorozat folytatódik: június 14-én 21:00-kor a FLASHFORWARD – A JÖVŐ EMLÉKEI befejező részéhez érkezik, hétfőnként 22:00-kor pedig a LOST – ELTŰNTEK utolsó évada kínál eddig nem látott izgalmakat. Július 26-án az AXN egy speciális összefoglaló epizóddal vezeti fel az ikonikus sorozat várva-várt fináléját. Keddenként 21:00-kor egy szívet melengető, ugyanakkor vidám családi dráma-sorozat, aLIFE UNEXPECTED 1.évadát láthatják a nézők. Szerdánként 21:00-kor a CSI:NY – NEW YORK-I HELYSZÍNELŐK 6. évada folytatódik, csütörtökönként 22:00-kor pedig a KALIFORGIA (CALIFORNICATION) 2. évada kínál szexben pikáns szórakozást.

Web-sorozatok az AXN Player-en

Június 5-től az AXN a szórakoztatás egy újabb lehetőségét kínálja: számos lebilincselő – és kizárólag az AXN weboldalán elérhető – web-sorozat valamennyi epizódjait láthatják majd a nézők. Nem kevesebb, mint 4 sorozat mutatkozik be ilyen formában: a SIGNS OF LIFE okkult thriller, amely a nézőt interaktív módon vonja be a web-élménybe, a RIESE sikamlós és izgalmas fantázia-sorozat, a GIRL 9 váratlan fordulatokkal és feszültséggel teli krimi-sorozat, a SINGLE DADS két, gyerekét egyedül nevelő apuka viszontagságait mutatja be.

Ha sci-fi rajongó vagy, egy egész csatorna várja, hogy kielégíthesse kíváncsiságodat! Az AXN SCI-FI a műfaj olyan gyöngyszemeit kínálja, mint a Jake 2.0 és az Őslények kalandorai (Primeval) 2. évada.
Ha a krimi műfaja hoz igazán lázba, kapcsolj az erre szakosodott AXN CRIME csatornára, ahol olyan legendás sorozatok futnak, mint a Columbo és a Taggart felügyelő (Taggart).

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr472182750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása