A LifeNetwork 2030 címmel saját gyártású életmód valóságshow-t indít. Az első adás május 14-én, 9 órakor lesz. A műsor adásonként egy celeb – ezúttal L.L. Junior – és egy civil életmódján keresztül azt vizsgálja, hogy milyenek leszünk húsz év múlva – számolt be az est.hu.

A hat szakorvos előtt semmi sem maradhat titokban – mindkét, az adásban bemutatott személy alapos kivizsgáláson esik át, hogy aztán életvitelük alapján megláthassák önarcképüket 20 évvel későbbi mivoltukban.

Minden műsorban egy celeb és egy civil élete kerül górcső alá, hogy bemutassák hogyan élnek és mi lesz szervezetükkel, külsejükkel ha nem változtatnak semmin. A két delikvens csupán annyiban hasonlít egymáshoz, hogy ugyanabban az évben születtek.

Az első adásban rögtön a bátor L.L. Junior néz szembe a tükörrel, hogy aztán az ítészek javaslatai alapján kiderüljön, vajon követi-e a 21 napos életmódváltási programot? Junior az utóbbi néhány hónapban több mint 10 kilót szedett fel, így talán ez jelenti számára a legnagyobb problémát. A rapper szombaton jótékonysági ételosztáson vesz részt a Hősök terén a Roma Polgári Tömörülés szervezésében, ahol nemcsak ételt oszt a rászorulóknak, hanem koncertjével is színesíti a programot. Meglátjuk majd, Junior ellen tud-e állni a finom falatoknak?

Hogy hogyan bírkózik meg 20 évvel későbbi tökörképével Junior és a vele párban álló civil személy, megtudhatják május 14-én pénteken 9 órától a LifeNetwork műsorából.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr322182764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása