Rövid videoüzenetekben jelentkeznek be az MTV kommentátorai Dél-Afrikából a foci vb ideje alatt. A sportriporterek kiskamerával készített videóit a legnépszerűbb közösségi médiafelületeken is megosztják a hírfolyamokra feliratkozott drukkerekkel. Az MTV a világbajnokság egy hónapja alatt a Facebook és Twitter oldalain is azonnal közli a vb híreit. 

Egri Viktor, Faragó Richard, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos és Somos Zoltán a 19. labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzésének közvetítése mellett megmutatják Dél-Afrikát, a stadionok és az utcák hangulatát, esélyeket latolgatnak a meccsek kezdete előtt, és értékelnek a mérkőzések lefújása után. Mindezt minikameráik segítségével mutatják meg, az egy-két perces videókat pedig azonnal megosztják blogjukon, a http://focivb.blog.hu/ oldalon. A videókat a legnépszerűbb közösségi médiafelületeken is megosztják: tudósításaik felkerülnek a Foci vb az MTV-n! Facebook és Twitter oldalaira, valamint YouTube csatornájára. A riporterek a napokban videoújságíró képzésen vettek részt, ahol elsajátították a minikamerák használatát, valamint operatőri alapismereteket is tanultak. A képzésről szóló videó már látható a blogban.

A Magyar Televízió a dél-afrikai vb mind a hatvannégy összecsapását élőben közvetíti a sportközvetítések esetében már megszokott HD minőségben az m1-en, illetve a m2-n, valamint a telesport.hu oldalán. A mérkőzések nagyon jó minőségben visszanézhetőek lesznek a videotárban. A világbajnokság június 11. és július 11. közötti eseményeivel napi 10 órában foglalkozik a köztévé. A mérkőzések 13.30-kor, 16.00-kor, és 20.30-kor kezdődnek a csoportkör idején, a kieséses szakaszban 16 órakor és 20.30-kor kapcsolják a stadionokat. Az MTV a párhuzamos mérkőzések során előző este – az esélyek és a várható érdeklődés függvényében – dönt arról, hogy az adott meccseket melyik csatornán láthatják majd a nézők. Erről is azok értesülhetnek először, akik a Facebookon vagy a Twitteren követik az MTV foci vb híreit.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr722182918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása