A műsor után érdeklődőknek szeretnék bemutatni egy oldalt, ahol mindent megtalálhatnak kedvencükről. Ma este jelentkezik a ValóVilág 4 első adása, amelyben hat celeb költözik be néhány napra a luxusbörtönbe. A VV4 készítői a szerdai sajtótájékoztatón körbevezették az újságírókat a villában, és közben néhány kulisszatitkot is elárultak a valóságshow-ról.

Nem is szaporítom a szót, ha kíváncsi vagy a műsorral kapcsolatos hírekre, akkor kattints ide a ValóVilág blogunkért. Ott részletesebben foglalkozunk a showval és úgy döntöttünk, hogy azt az oldalt csak a VV új szériájának szenteljük. Röviden összefoglalva lesznek hírek, érdekességek, videók az emlékezetes pillanatokról, pletykák és még sok más egyéb.

Katt: http://aletatet.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr162461856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindless1 2010.11.26. 15:54:52

Komolyan van olyan, aki mindent tudni akar a Valóvilágról? Idáig jutottunk? Mert ha még valami híres emberekről lenne szó, akkor azt mondom oké, na de a villalakókról. :S

süti beállítások módosítása