Három év távollét után visszatér a Mátyás király térre a Deutsch Anita által megformált Szilágyi Andrea, aki évekkel ezelőtt viharosan távozott a „barátoktól”, mivel még Miklóssal élt együtt, amikor már Zsolt gyermekét hordta a szíve alatt.

Most megerősödve, vérbeli üzletasszonyként jelenik meg, akinek érkezése felkavarja az indulatokat, hiszen nem lehet tudni, hogy Pandának milyen céljai vannak és ezek eléréséhez milyen eszközöket vet majd be. Az viszont már most tudható, hogy az érkezése nem mindenkit tölt majd el örömmel. Deutsch Anita és az általa megformált karakter pár hónapra tér vissza a képernyőre, de még idén találkozhatnak a nézők Szilágyi Andreával a Mátyás király téren.

(fotó: RTL Klub)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr672505443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása