Márciusban két saját gyártású vígjátéksorozat érkezik az HBO Comedyre: az idei Golden Globe-gála házigazdája, Ricky Gervais rajzolt alteregójával poénkodik, a Funny or Die nevű honlap készítői pedig tévéshow-val jelentkeznek. Ezenkívül jön még egy igazi romantikus komédia, a Jobb veled (Better With You).

The Ricky Gervais-show

Az Office és a Futottak még... (Extras) alkotói, Ricky Gervais és Stephen Merchant a 83-as IQ-jú Karl Pilkingtonnal karöltve kezdtek el egy rádióshow-t még 2001-ben, amelyből 2007-re a világ legtöbbet letöltött podcast műsora lett. A Guinness Rekordok könyvébe is bekerült produkció egyenes folytatásaként készítette el az HBO a Ricky Gervais-show (The Ricky Gervais Show) című animációs sorozatot, amelyben a három komikus rajzolt alteregója beszélget a legelképesztőbb témákról. Rögtön az első adásban a huszadik századi találmányokról esik szó (amelyeknek Pilkington szerint nem sok értelmük van), később pedig többek között egy törpékből álló harci alakulat, Amerika első nudista szervezete, Descartes filozófiája és a sünök lehetséges kihalása is terítékre kerül. A show állandó betétje a Monkey News: címének megfelelően majmokról szól, amelyek az ember előtt indítottak járművet az űrbe, és egy orosz tévéműsor házigazdáivá váltak.

A Ricky Gervais-show 13 részes első évadja március 29-től hétfő-kedd-szerda esténként jelentkezik egy-egy újabb epizóddal az HBO Comedyn. Eredeti nyelven, magyar felirattal!

Halálosan komolytalan

A Funny or Die nevű honlap 2007-ben indult a The Landlord című videóval, amely azóta több mint 70 millió letöltést hozott szerte a világon: ebben Will Ferrell (Felforgatókönyv, Tesó-tusa, Pancser Police) egy kétéves főbérlővel küzd, aki folyamatosan káromkodik és sört vedel. A weboldalon a későbbiekben rengeteg, hasonlóan abszurd kisfilm jelent meg, amelyek egy részében olyan hírességek szerepelnek, mint Lindsay Lohan, Daniel Radcliffe vagy Patrick Stewart, más részüket pedig a felhasználók töltötték fel.

A 12 részes első évadot március 1-jétől hétfő-kedd-szerda esténként láthatják az HBO Comedy nézői. Eredeti nyelven, magyar felirattal!

Jobb veled

Az eredetileg Better With You címet viselő vígjátéksorozat 2010 szeptemberében indult az Egyesült Államokban, az idei People’s Choice Awardson pedig már a legjobb új tévés komédiának jelölték. A szériát a Jóbarátok és spin-offja, a Joey egyik írója, az Emmy-díjas Shana Goldberg-Meehan jegyzi, aki ezúttal is egy hatfős társaságot állított a történet középpontjába – azzal a különbséggel, hogy itt egy családról van szó. A szülők harmincöt éve házasok, két lányt nevelnek: egyikük kilenc éve együtt él a barátjával, de házasságról még nem esett szó közöttük, másikuk pedig egyszer csak bejelenti, hogy terhes, és hozzámegy egy férfihoz, akit alig két hónapja ismer. A lányok nemcsak a házassághoz viszonyulnak másként: Maddie ügyvéd, más kérdésekben is megfontoltan és földhözragadtan viselkedik, húga, Mia viszont szabad szellem, akit mindig a szíve vezérel az esze helyett. Párjaik szintén eltérő személyiségek, Ben reális gondolkodású hotelmenedzser, Casey pedig rockzenész – a humor fő forrását így a kapcsolatok különbözősége adja.

A 22 részes Jobb veled március 1-jétől hétfő-kedd-szerda esténként látható az HBO Comedyn.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr242712366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása