Egy vadonatúj, úttörő magyar websorozathoz kezdődött meg a szereplőválogatás a napokban. A Summerproject egy merész, új produkció, amely arra vállalkozik, hogy idén nyáron egy átlagos testalkatú srácból egy sportos, a strandon is vonzó fiatalembert varázsol egy jól átgondolt edzésprogramnak és a tudatos táplálkozásnak köszönhetően – mindezt a nézők szeme láttára.

Summerproject címmel új, kizárólag az internetre készülő új dokureality sorozat indul idén nyáron, amely arra a nem mindennapi feladatra vállalkozik, hogy három hónap leforgása alatt élete legjobb formájába hozzon egy egyébként a sportokban nem túl, vagy már nem aktív férfit. A produkció által biztosított tréner az edzésprogramot és az étkezési tanácsokat, a főszereplő a kitartását, elszántságát és akaraterejét adja a  Summerproject-hez.

A műsorhoz tartozó weboldalon az indulás után elérhető lesz napokra lebontva az edzésprogram és a hozzá tartozó diéta, így a néző napról napra nyomon követheti a műsor főszereplőjének fejlődését. Ha pedig maga is kedvet kap ahhoz, hogy áttérjen az egészséges életmódra, számtalan tanácsot és tippet olvashat majd a summerproject.hu weboldalon arról, hol és hogyan érdemes elkezdeni egy ilyen programot.

Summerproject ugyanakkor több mint egy egyszerű fitness-reality sorozat. A produkció ugyanis olyan fiatalok jelentkezését várja, akiket nem zavar, ha életük – legalábbis idén nyáron – a nyilvánosság előtt zajlik. A műsor kamerái a főszereplő edzéseken kívüli életét is dokumentálni igyekszik, hogy megmutassa, hogyan illik bele egy ilyen életmódváltás a mindennapokba és bebizonyítsa, hogy mindenki számára adatott a lehetőség: még nem késő áttérni egy egészségesebb, fittebb életmódra.

A műsorba 18 és 30 év közötti férfiak jelentkezését várja a produkció, részletek a www.summerproject.hu oldalon találhatóak. Jelentkezési határidő: 2011. április 15.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr142803344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása