Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy az HBO meghívására világpremier előtt nézhettük meg a Game of Thrones (Trónok harca) című, a csatorna berkein belül készülő sorozatot. Rendhagyó módon nem ugrok bele egyből a sorozat kivesézésébe, először inkább szeretnék néhány szót szólni a pénteki vetítésről és a nagyszerű szervezésről.

Ezek a vetítések egy ideje már nem csak a sajtóról szólnak, talán a Gengszterkorzó volt az első alkalom ősszel, amikor a közönség is játszhatott belépőkért és nagyrészt ők töltötték meg a mozit, pont mint most. A megtölteni pedig azt jelenti, hogy teltházzal zajlott a buli, az egy négyzetméterrel jutó sorozatrajongók száma gyorsan elérte a kritikus szintet. A remek szervezésnek köszönhetően mégis pillanatok alatt megtörtént a beléptetés, a játékosabb kedvűek kardozhattak és fotózkodhattak is. Az HBO ismét kisfilmet forgatott aznap este, a két rész közötti szünetben ajándékokat sorsoltak, illetve amiket minden résztvevő eltehetett emlékbe az a belépőt jelentő aranytallér volt, a méretes poszter, ami nálam már a falon figyel és egy "kisokos" füzet.

A premier ma este lesz az USA-ban, nálunk pedig egy nappal később, hétfő este lesz látható a sorozat pilot epizódja. Ez a kis időkülönbség a két vetítés között hatalmas szervezést igényelt a hazai képviselet részéről, de nagyon örültek, hogy sikerült ismét összehozniuk.

Tovább »
szerintünk: (4,5/5)
szerintetek: (0/5)

süti beállítások módosítása