Az öt gyermekes családapa, Jim története már a negyedik évad eseményeivel folytatódik a Comedy Centralon. Június 28-tól James Belushi rockerként vagy épp földig érő fehér menyasszonyi ruhában ontja a poénokat a Jim szerint a világ negyedik évadának epizódjaiban.

Jim tipikus televízió előtt sörözgető, lusta férj, aki imádja a blues zenét. Róla és családjáról szól a Comedy Central sorozata, a Jim szerint a világ. A főszerepben az a James Belushi látható, akit a nagyközönség többek között a Kutyám, Jerry Lee című filmből ismerhet. A családi vígjáték legújabb epizódjaiban Jimnek és legjobb barátjának, Andynek egy új ügyfél keseríti meg életét. A hencegő üzletembernek rengeteg pénze van, így Jimék elviselik minden rigolyáját. Közben a James Belushi által formált családapa egy kis szerelmi tanácsadásra is hajlandó. Andy testvére, Dana hosszú idő után végre párt talál. Jim pedig úgy érzi, mindenképp segítenie kell a lánynak.

Hogy Jim mennyire lesz sikeres ebben az új szerepkörben, hogy miért ölt magára menyasszonyi ruha jelmezt és hogy miért torkollik egy télapóünnepség hatalmas verekedésbe, az kiderül a Jim szerint a világ legújabb epizódjaiból június 28-tól a Comedy Centralon!

Jim szerint a világ a Comedy Centralon – hétfőn 16:25-től és kedden 15:50-től
(ismétlés szerdánként 20:20 – 21:45-ig)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr502182983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása