A sorozat rajongói most sem maradnak izgalmak nélkül! A készítők idén is kíváncsiak a nézők véleményére, mit gondolnak, hogyan folytatódnak a sorozat évadzáró epizódjában elvarratlanul maradt szálak.

Miklós a kocsijába csalta Timit! Örökre eltűnik a kislánnyal?

Miklós körül egyre inkább szorul a hurok. Miután kiderült, hogy Zsolt kiszabadítása végett felbérelt egy bérgyilkost, hogy Attilát tegye el láb alól, a féltestvére megfenyegette, hogy hosszú évekre rács mögé juttatja. Nóra, a volt felesége közölte vele, hogy nem szeretné látni a lányuk balett előadásán, mert az ott léte csak újabb balhét jelentene. Miki minden egyes találkozása Timivel csak erősíti benne, hogy egyre távolabb kerül a kislánytól. Míg gondol egyet és az autójába csalja a lányát. Vajon Miki valóban képes arra, hogy örökre elvigye Timit, vagy erre már ő sem vetemedne? Felhasználná a saját lányát, hogy elérje a céljait, vagy elég józan gondolkodású ahhoz, hogy tudja, ez megbocsájthatatlan hiba lenne?

Géza megcsalta Kingát! Vajon a lány képes meghúzni a ravaszt?

Kinga és Géza kapcsolata sok mindent megélt az elmúlt években. Részesei voltak már csodás pillanatoknak és komoly hullámvölgyeknek is. Most azonban Géza olyat tett, ami végzetes lehet. Félrelépett Zsófival, Kinga legjobb barátnőjével. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy Zsófi annak a Bartha Zsoltnak a felesége, akiről köztudott, hogy nem éppen kesztyűs kézzel bánik azokkal, akik magukra haragítják. Zsófi töredelmes vallomása után várható volt, hogy Zsolt bosszúja lecsap Gézára, és pillanatokon belül egy fegyver csövével találja magát szemben. De, kinek a keze van a ravaszon? Vajon a mindig kedves Kinga lelke összetörhet annyira, hogy képes legyen lelőni a saját férjét, vagy az utolsó pillanatban megkönyörül rajta? Zsolt egyáltalán hagyná, hogy más vegyen elégtételt Gézán?

Vanda azt hazudta: terhes! Esküvő lesz?

Vanda párszor már bizonyította, hogy bármire képes, ha valamit el akar érni. Az elérendő cél most pedig nem más, mint Szabi, akinek életében hirtelen feltűnik egy régi szerelem. Bár a fiú biztosítja arról Vandát, hogy számára csak ő létezik, a lánynak ez nem elég, és úgy gondolja, hogy egy sokkal szorosabb kötelék kell ahhoz, hogy egy életre magáénak tudhassa Szabolcsot. Azt hazudja neki, hogy terhes. Vajon lehet hosszantartó párkapcsolat ott, ahol minden hazugságra épül? Szabolcs tényleg elveszi Vandát? Vanda képes arra, hogy egészen az anyakönyvvezetőig kitart és hozzámegy Szabihoz, vagy még időben rájön, nem biztos, hogy ez a módja annak, hogy megtartsa a szerelmét?
Mindezekre fény derül a nyári szünet után újra jelentkező sorozat izgalmas epizódjaiból!

A nézők az RTL Klubon, az rtlklub.hu és a baratok.hu oldalon rendszeresen láthatják a lehetséges folytatásokat, ahol a szavazás és a játék részleteiről is tájékoztatást kaphatnak!

(forrás és képek: RTL Klub Sajtóklub)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr972183751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása