A Zap2it állított össze egy igen érdekes listát olyan színészekről, akik valamiért kevés figyelmet kaptak eddigi munkájuk során, holott tehetségük alapján akár egy saját műsorban is megállnák a helyüket. Közülük válogatunk most mi is. Idén ősszel olyan színészek, mint Melissa McCarthy, Julie Benz vagy Will Arnett már megkapják azt a figyelmet, amit egyébként eddig is megérdemeltek volna teljesítményük alapján, de vannak, akik még mindig csak mellékszereplők. A következő összeállítás olyan színészeket tartalmaz, akiknek örülnénk, ha jövőre ők köszönnének vissza a buszmegállókban látható plakátokról vagy a hirdetőtáblákról.

1. Katie Cassidy

A hölgy mostanában sokat forgat nemcsak a sorozatok világában, de filmekben is vállal el szerepet. Jelenleg a Gossip Girl háza táján dolgozik, ezenkívül a tavalyi szezonban a Melrose Place 2.0-ban volt látható. Igazán karakteres személyiség, többféle szerepet is jól játszik, szép, nem kérdés, hogy szívesen látnánk főszereplőként egy sorozatban.

2. John Cho

Szegény emberünknek most már igazán kijárna egy köré épített sorozat, miután két széria is megszűnt korai elkaszálásuk után, amikben eddig dolgozott. Kisebb szerepei után jól mutatna neki mondjuk egy antihős karakter, talán a Showtime-on. Nem rossz színész, látnék benne fantáziát.

3. Michael Trevino

Szerintem többen egyetértenek, amikor azt mondom, hogy Michael Trevino Vampire Diaries-ban nyújtott színészi munkája alapján megnéznénk őt egy saját sorozatban. Nincs igazam?

4. Arielle Kebbel

A Gilmore Girl-ös, kissé unalmas szerepe után utóbbi alakításai egyre jobbak voltak. Láthattuk őt a két nagy vámpíros sorozatban, a True Blood-ban és a Vámpírnaplókban egyaránt, amik azért már meggyőzőek voltak. Továbbá a nevéhez fűződik még számos vendégszerep, például a Törtetőkben vagy a CSI-ban. Számítunk rá!

5. Alexander Gould (a képen balról)

A legutóbbi Weeds-szel kapcsolatos kritikámnál pont említettem, hogy a srác milyen jó színész. Mostanában különösen kijön nála, köszönhetően annak, hogy Shane kezd megzakkanni. Ez persze csak jó nekünk, mert egyre jobb lesz, amit csinál. Nagy jövő állhat még előtte.

A listát számtalan színésszel lehetne még folytatni (kommentben nyugodtan írjatok ti is neveket), de a teljesség igénye nélkül ott van még: Brandon Routh (Chuck), America Ferrera (Ugly Betty), Emma Caulfield (Buffy), Terry O'Quinn és Michael Emerson (Lost), Mindy Kaling (The Office),  John Slattery (Mad Men) vagy akár Ginnifer Goodwin (Big Love).

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr362255628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása