Brit szombat a Comedy Centralon
Jön a Hallo, hallo és az Angolkák

2010.10.08. 15:24 - írta Sorozatnéző
Hozzászólok | Címkék: little britain allo allo

Szombat esténként a brit humor képviselői veszik birtokba a Comedy Centralt. A humorcsatorna ráadásul két új sorozattal teszi igazán vonzóvá programját az angol poénok kedvelőinek. Október 9-től jön a Hallo, hallo és az Angolkák.

A fanyar angol humor kedvelőinek tartogat kellemes meglepetést a Comedy Central szombat esténként. A bulik helyett így a brit poénok szerelmesei a televízió elé költözhetnek, mert október 9-től minden szombaton két új angol sorozat epizódjaival jelentkezik a humorcsatorna.

Elsőként a Hallo, hallo szórakoztatja a Comedy Central nézőit. 22:00-tól két epizódon át ismerhetjük meg Rene Artois, francia kávézó tulajdonos életét. A történet a második világháború idején játszódik, amikor is főhősünk mindenféle szívességre hajlandó a megszálló németek kedvéért, ám egy napon a francia ellenállási mozgalom is Rene-től kér segítséget. Ezen felül a kávézó két pincérnője és főhősünk felesége is bonyodalmakat okoz.

Rögtön a Hallo, hallo után az Angolkák mutatja meg, milyenek is valójában a britek. A sorozat egy-egy epizódjában a legtipikusabb angol embertípusok elé állítanak görbe tükröt az alkotók a rájuk legjellemzőbb szituációkban. Terítékre kerül az átlagos vidéki angoloktól kezdve az előkelő hölgyeken keresztül a fiatalokig mindenki. Már csak azért is érdemes az Angolkákra kapcsolni, hogy megtudjuk hogyan látják magukat a britek.

Angol szombat október 9-től a Comedy Centralon!
Hallo, hallo 22:00 – 23:10-ig
Angolkák 23:10 – 0:20-ig

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr282356376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása