Misfits: túl az évad felén

2010.11.29. 13:21 - írta cscs21
Hozzászólok | Címkék: misfits

Hát igen, Anglia már csak ilyen. A Misfitsel ismét megmutatták, hogy tudnak ők készíteni nagyon jó sorozatot a Skins után is. Ezzel csak egy gond van. Mindössze annyi, hogy jelen esetben az évadot csak 6 hétig, azaz 6 rész erejéig élvezhetjük, ugyanis ennyi egy évad. Már le is adták a három részt, ami azt kell, hogy mondjam tartja az első évad színvonalát. A továbbiakban spoiler veszély!

A 2x01 nagyon jó rész volt, pont olyan, amilyen egy premier kell legyen: ütős! Nem kellett aggódni Nathan miatt, kikerült szerény hajlékából, ahova az első évad végén tették. Továbbra is minden gubancban benne van a kezük és van egy titokzatos srác is aki tudja a titkukat és aki védeni próbálja őket. Nem tudom, hogy mi fog kisülni belőle, és hogy meddig fogja tudni megvédeni a csapatot. Majdnem eltették láb alól a harmadik(!) felügyelőjüket is, de még él szegény hála Curtisnek. Szóval vannak, és még lesznek itt érdekes dolgok, csakhát kár, hogy mindjárt jön az évadfinálé és ismét várhatunk egy évet a következő évadra.

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr922480076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása