Talán nem mindenki számára ismert tény, hogy a Doktor House címszereplője, Hugh Laurie komolyan foglalkozik az énekléssel. A színészet mellett énekesként is rendkívül sikeres: május 9-én megjelenik első lemeze, Let them talk címmel. Az album tisztelgés az elmúlt 100 év new orleans-i blues muzsikája előtt, többek között Tom Jones közreműködésével.

Hugh Laurie az interneten is a legnépszerűbb sztárok közé tartozik: több, mint 300 millió YouTube videómegtekintés, 18 millió Facebook like és 81 millió Doktor House néző fűződök a nevéhez.

Hugh Laurie New Orleans-ban adott ízelítője a lemezből március 23-án, szerdán, magyar idő szerint este 8 órától a magyar rajongók számára is hozzáférhető a TV2 live broadcast stream-je által a www.tv2.hu/hughlaurielive oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr82765358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása